Cabinet Avocat Magdalena Popeanga, avocat Bucuresti Romania AVOCAT DIVORT
www.Avocat-Divort.ro
Contact Avocat Magdalena Popeanga, contact avocat Bucuresti Romania

Psihologia Infidelitatii. Manual de supravietuire

Cautare stiri:


Psihologia Infidelitatii. Manual de supravietuire
28-02-2011
Sursa: Ramona Covrig

------------------
Vineri, 25 februarie 2011, a avut loc in cadrul Bibliotecii Mihail Sadoveanu din Bucuresti, lansarea volumului Psihologia Infidelitatii. Manual de supravietuire, scris de psih. Ramona Covrig, fondator si Presedinte al Institutului de Psihologie si Psihoterapie Adleriana.

Infidelitatea poate fi considerata una dintre cele mai mari provocari ale relatiei de cuplu, dar mai ales a timpurilor noastre. In practica psihoterapeutica, mare parte a pacientilor vin in cabinetul de psihoterapie cu probleme legate de relatia de cuplu, si un procent semnificativ este dedicat celor care se confrunta cu infidelitatea (inseala sau sunt inselati). Astfel ca in timp am inceput sa ofer o atentie aparte acestui fenomen social. Am observat ca din multimea de probleme cu care fiinta umana se confrunta la un moment dat in viata sa, infidelitatea este una dintre cele mai devastatoare si dureroase experiente pe care o poate suporta, si aceasta datorita sentimentului de tradare si a unui profund sentiment de pierdere a increderii rezultat din violarea codului etic al cuplului.’’ Scopul a fost acela de a evidentia una dintre perspectivele asupra acestui fenomen complex.

Din cuprins: • Introducere 1. Infidelitatea in relatia de cuplu 2. Cine are masura infidelitatii ? a. Tipuri de infidelitate, b. Nevoile psihologice si infidelitatea, c. Fazele infidelitatii. Caruselul infidelitatii, d. Cum inseala barbatii. Cum inseala femeile e. Mituri despre infidelitate 3. Motive ale infidelitatii 4. Predictorii infidelitatii. Semne prevestitoare • Testul vulnerabilitatii la infidelitate 5. Psihoterapia infidelitatii a. O introducere in psihoterapia de cuplu b. Psihologia infidelitatii din perspectiva psihologiei adleriene • Principiile psihologiei adleriene• Aplicabilitatea principiilor adleriene in explicarea infidelitatii c. Tratamentul infidelitatii • Declaratia lui Eu • Amintirile timpurii ca tehnica de lucru cu infidelitatea • Cea mai memorabila observatie, utilizata ca tehnica de lucru d. Infidelitatea de tip ,,afemeiat’’ 6. Sa raman sau sa plec ? Divortul ca eliberare 7. Are iubirea varsta ? De ce alegem uneori parteneri mai tineri 8. Diada perfecta a iubirii 9. Codul etic al cuplului 10. Mediul profesional si neglijarea partenerului 11. A fi sau a nu fi casatorit. Pierderea libertatii si a intimitatii 12. Pierderea partenerului 13. Problemele cuplului modern 14. Poezii din suflet si din minte scornite.

Date despre autor:
Fondator si Presedinte al Institutului de Psihologie si Psihoterapie Adleriana

Statut profesional: psihoterapeut, formator, supervizor. Supraspecializari in psihoterapie de cuplu, consiliere maritala si premaritala, psihosexualitate in Irlanda, Germania, Belgia, Sua, Ungaria, Olanda. Master Psihoterapie Individuala/Adleriana si Master in Psihoterapie cognitiv-comportamentala.

Practica privata in cadrul Cabinetului de psihologie Covrig Ramona Maria, www.psihoconsult.ro, email: ramona_covrig@yahoo.com, tel.0722941484.

Sustine workshopuri si prelegeri in tara pe teme legate de psihologia relatiei de cuplu, psihosexualitate si tehnici de lucru in practica psihoterapeutica.

Comentarii introduse
Introduce un comentariu


Nu poti introduce un comentariu nou fara a fi inregistrat - LoginPagina de stiriIntrare cont
Creare cont nou
Avocat divort Romanian divorce lawyer - English Divorcio de un ciudadano rumano Divorzio di cittadino rumeno

Pentru programari si detalii ne puteti contacta:

Telefon: (+4) 0722.811.665
Email: office@avocat-divort.ro
Web: Formular contact
Sediu Cabinet avocat Magdalena Popeanga

Bucuresti, sect. 3
str. Daniel Barcianu, nr. 31, bl. A2, ap. 78
Tel: (+4) 0722.811.665, Fax: (+4) 031.412.51.30
Harta Google Maps Cabinet av. Magdalena Popeanga

Click pentru Harta locatie Cabinet avocat divort - Av. Magdalena Popeanga
[click pe Harta]
Venim in sprijinul dvs pentru un divort civilizat. Sfaturi:

* Cautati sa obtineti acordul sotului/sotiei dvs cu privire la realizarea divortului
* Evitati orice confruntare verbala cu sotul/sotia dvs pe intreaga durata a procesului
* Porniti de la premisa ca pensia de intretinere ce se va stabili este un drept al copilului dvs
Info util divort

* Cererea de divort se depune la Judecatorie
* Taxa de timbru pentru divort este cuprinsa intre 50 lei si 200 lei
* Asistenta unui avocat nu este obligatorie dar este recomandabila
Ultimele stiri - divort

03-Mai: Despre probleme ivite in practica privind procedura de recunoastere pe teritoriul Romaniei a efectelor hotararilor straine privind desfacerea casatoriei prin divort
03-Mai: Articol dedicat legislatiei din Canada cu privire la divort
28-Nov: Materiale dedicate inregistrarii divorturilor din Finlanda si Suedia in evidentele Starii civile romane
28-Nov: Ce omoara o relatie si cum ajungem sa fim singuri in cuplu. Cum putem depasi acesta situatie fara sa ajungem la divort
28-Nov: Primarie pagubita de un divort


SitemapCabinet de Avocat MAGDALENA POPEANGA
Baroul Bucuresti

str. Daniel Barcianu, nr. 31, bl. A2, ap. 78
Bucuresti, sect. 3
Tel: (+4) 0722.811.665, Fax: (+4) 031.412.51.30
Email: office@avocat-divort.ro
Harta


www.Avocat-Divort.ro

Website administrat de
ALIOTH SOFTWARE


4 useri online