Cabinet Avocat Magdalena Popeanga, avocat Bucuresti Romania AVOCAT DIVORT
www.Avocat-Divort.ro
Contact Avocat Magdalena Popeanga, contact avocat Bucuresti Romania

Fundatia Clinica PRO VITA, Bucuresti: Despre avort si divort
Cum puteti fi ajutataNota: Materialul urmator este realizat de reprezentantii Fundatiei Clinica PRO VITA, Bucuresti, ale caror eforturi am decis sa le sprijinim, publicand si noi apelul dansilor la evitarea unui moment dramatic al deciziei cu privire la avort.
Consideram ca informatiile prezentate pot fi de interes pentru utilizatorii portalului www.Avocat-Divort.ro, multe dintre femeile aflate in pragul divortului aflandu-se si in fata unei decizii dureroase privind avortul.
Continutul reprezinta, insa, totalmente punctul de vedere al reprezentantilor Fundatiei, si orice comentariu, incurajare, lauda, sesizare, informare, contestare cu privire la el trebuie facute utilizandu-se datele de contact ale Fundatiei, prezente, de asemeni, in cadrul acestui material.Inainte de a decide, fiecare femeie, fiecare adolescenta ar trebui sa se intrebe:
"Este avortul un lucru care ar trebui sa ma ingrijoreze?"
sau
"Cum as putea face fata presiunilor din jur?" sau "Pot sa nasc un copil si sa-mi traiesc totusi viata?"DIVORT - Cand ajungem sa vorbim despre drepturi, vorbim de fapt despre drepturi egoiste, prin care ne dorim doar satisfacerea obiectivelor personale. Vorbind de avort, vorbim de divort, de relatii, de relatii in concubinaj. Majoritate casatoriilor care se indreapta spre divort se pot transforma cu brio in casatorii reusite. Partenerii ar trebui sa reconsidere optiunea divortului, inainte de a opta pentru divort. Desi de multe ori solutia cea mai optima ar parea divortul, el nu este o alegere usoara pentru parteneri si nici ultima, mai ales acolo unde sunt copii.

Dar cand ajungem sa vorbim de toate acestea, cand femeia si barbatul, care este si el victima a efectelor avortului la fel ca partenera lui, ajung sa se ierte unul pe altul, incepe procesul de vindecare, iar divortul sau despartirea pot iesi din discutie. Nu este usor. Dar, atunci cand renunti la gandirea egoista, cand nu te mai gandesti doar la binele tau, ci si la binele celorlalti; atunci cand te gandesti la copiii din familii dezorganizate; atunci cand esti atent la glasul copilului tau care striga din interiorul lui, fara curaj: "As vrea sa ma descurc singur, sa fac ce vreau! Totusi, mi-e frica! Te rog sa ai grija de copilaria mea! Nu vreau sa ma maturizez inainte de vreme! Imi vreau copilaria inapoi!" Atunci ce hotarare vei mai lua? INVATA SA IERTI !

Urmarile divortului, ca si ale avortului sunt devastatoare, nu doar pentru cei doi parteneri, ci mai ales pentru copiii lor. Ceea ce parintii vad ca o rezolvare rapida a problemelor lor prin divort sunt afectati emotional copiiilor pana la varsta de 30 de ani, spun statisticile. Divortul nu este un eveniment minor pentru cipii, ci o despartire violenta care-i marcheaza pentru toata viata. Ei nu vor mai avea incredere ca parintii lor ar mai putea stabiliza lucrurile sau rezolva ceva Ei isi pierd stabilitatea, siguranta, sunt predispusi in a nu termina studiille, comit fapte infractionale, incep sa consume alcool si droguri, incep reatiile sexuale la varste fragede, fara a avea curajul de a initia o relatie romantica, facand alegeri pripite si gresite, alegand concubinajul in locul unei casatorii legale.

In toate aceste probleme Fundatia Clinica PRO VITA Bucuresti va sta la dispozitie prin consilieri si psihologi, care va ofera ajutor, intelegere, compasiune si speranta.
Aici veti gasi oricand pe cineva care sa va asculte, pentru ca aveti nevoie de iertare, de vindecare, de eliberare, fie ca sunteti barbati, femei sau copii.
Aveti nevoie de iertare, de vindecare, de eliberare, fie ca sunteti barbat sau femeie, fie ca sunteti intr-o criza de sarccina neplanificata, fie ca sunteti intr-o criza post-avort.


VA ASTEPTAM LA CLINICA PRO VITA!

Clinica PRO VITA va ofera consiliere, posibilitatea de a ne onora cu donatiile dumneavoastra, posibilitatea de a deveni sponsori, participand astfel, indirect, la programele noastre din scoli si licee, din spitale, sau chiar ca voluntari.
Clinica PRO VITA va ofera consultatii ginecologice, recoltarea de analize: Papanicolau, secretie vaginala sau testul KIT - 3in 1 - o analiza care va da rezultatul, diagnosticul si reteta pe loc, daca este cazul.
Clinica PRO VITA va ofera consultatii ginecologice si ecografii performante 3D/4D, Doppler, la sediul ei din:

Info contact
 • Adresa: Str. Valea Argesului Nr. 2A, Bl. 523; Sc.B; Parter; Ap.47, Sector 6; BUCURESTI
 • Telefon: 021/ 444.19.75, 0755.092.297
 • Email: clinica@clinicaprovita.ro
 • Web: www.clinicaprovita.ro
 • Cont BCR: RO96RNCBOO86004665190001

  Strategia noastra, pentru a reusi sa punem capat avorturilor, cu toate implicatile lui, strategie care ni se pare cea mai eficienta, se bazeaza pe educatia morala si etica in randul adolescentilor si tinerilor, prin cunoasterea pericolului bolilor cu transmitere sexuala (BTS ), prin promovarea abstinentei pana la casatorie.

  Strategia Clinicii PRO VITA continua in spitale si maternitati, in sectiile de obstetrica si ginecologie, acolo unde femeile venite pentru a avorta au nevoie sa fie informate despre avort si gravele lui consecinte, pentru sa hotararea lor sa fie in cunostinta de cauza.

  Promovam cu dragoste si grija alternativele avortului, pentru ca suntem o organizatie crestina, care apara VIATA. Astfel, propunem celor ce nu-si pot creste copilul venit pe lume, printr-o sarcina neplanificata, urmatoarele alternative, pentru ca acesta sa traiasca si sa nu fie omorat printr-o metoda avortiva groaznica:
 • adapost intr-o casa maternala pentru gravida si dupa nastere,
 • plasament familial in vederea adoptiei,
 • demersuri pentru a se integra in familia de origine,
 • sustinere materiala, dupa posibilitatile clinicii.

  Sa ne gandim fiecare la situatia ROMANIEI aflata in "iarna demografica" - din ce in ce mai putini copii, stare de imbatranire a populatiei. ROMANIA se afla sub viziunea disparitiei ca popor. Construind fiecare in dreptul casei lui, facandu-si fiecare partea, Dumnezeu ne va da binecuvantari neimaginabile.


 • Intrare cont
  Creare cont nou
  Avocat divort Romanian divorce lawyer - English Divorcio de un ciudadano rumano Divorzio di cittadino rumeno

  Pentru programari si detalii ne puteti contacta:

  Telefon: (+4) 0722.811.665
  Email: office@avocat-divort.ro
  Web: Formular contact
  Sediu Cabinet avocat Magdalena Popeanga

  Bucuresti, sect. 3
  str. Daniel Barcianu, nr. 31, bl. A2, ap. 78
  Tel: (+4) 0722.811.665, Fax: (+4) 031.412.51.30
  Harta Google Maps Cabinet av. Magdalena Popeanga

  Click pentru Harta locatie Cabinet avocat divort - Av. Magdalena Popeanga
  [click pe Harta]
  Venim in sprijinul dvs pentru un divort civilizat. Sfaturi:

  * Cautati sa obtineti acordul sotului/sotiei dvs cu privire la realizarea divortului
  * Evitati orice confruntare verbala cu sotul/sotia dvs pe intreaga durata a procesului
  * Porniti de la premisa ca pensia de intretinere ce se va stabili este un drept al copilului dvs
  Info util divort

  * Cererea de divort se depune la Judecatorie
  * Taxa de timbru pentru divort este cuprinsa intre 50 lei si 200 lei
  * Asistenta unui avocat nu este obligatorie dar este recomandabila
  Ultimele stiri - divort

  03-Mai: Despre probleme ivite in practica privind procedura de recunoastere pe teritoriul Romaniei a efectelor hotararilor straine privind desfacerea casatoriei prin divort
  03-Mai: Articol dedicat legislatiei din Canada cu privire la divort
  28-Nov: Materiale dedicate inregistrarii divorturilor din Finlanda si Suedia in evidentele Starii civile romane
  28-Nov: Ce omoara o relatie si cum ajungem sa fim singuri in cuplu. Cum putem depasi acesta situatie fara sa ajungem la divort
  28-Nov: Primarie pagubita de un divort


  Sitemap  Cabinet de Avocat MAGDALENA POPEANGA
  Baroul Bucuresti

  str. Daniel Barcianu, nr. 31, bl. A2, ap. 78
  Bucuresti, sect. 3
  Tel: (+4) 0722.811.665, Fax: (+4) 031.412.51.30
  Email: office@avocat-divort.ro
  Harta


  www.Avocat-Divort.ro

  Website administrat de
  ALIOTH SOFTWARE


  2 useri online