Cabinet Avocat Magdalena Popeanga, avocat Bucuresti Romania AVOCAT DIVORT
www.Avocat-Divort.ro
Contact Avocat Magdalena Popeanga, contact avocat Bucuresti Romania

Expertii in impartirea bunurilor afirma ca femeile domina in ceea ce priveste castigarea intelegerilor de divort

Cautare stiri:


Expertii in impartirea bunurilor afirma ca femeile domina in ceea ce priveste castigarea intelegerilor de divort
08-09-2010
Sursa: Reuters
Redactor: Janina

------------------
BURLINGAME, California

Mark Degenhardt, care si-a petrecut mai mult de doua decenii ajutand clientii pentru a dispune de bunurile non-banesti, palpabile, afirma ca femeile domina in ceea ce priveste castigarea intelegerilor de divort.

„Se reduce la un rezultat fundamental,” spune el. „ Barbatii nu asculta de sfatul unui expert in timp ce femeile o fac. Femeile inteleg si primesc sfaturi, ducand la rezultate financiare mai bune.”

Degenhardt, director la Asset Issues Resolution (AIR), se specializeaza in asistarea persoanelor cu castig ridicat in rezolvarea problemelor legate de dispunerea de bunuri non-banesti, palpabile. Clientii lui includ indivizi, trusturi, proprietati si afaceri familiale detinute in mod particular.

„Serviciile noastre ofera cercetare competenta si management senior de proiect,” spune acesta. „ Nu suntem serviciu de consultanta financiara. De exemplu, intr-o intelegere de divort, suntem deseori chemati pentru a rezolva problema proprietatii rezidentiale, proprietatii inchiriate, automobilelor si colectiilor. Noi colaboram cu consilierii financiari ai clientului, cu avocatii si profesionistii imobiliari ca cercetari si manageri de proiect. Avem acces la mai mult de 250 de ,parteneri experti’ si gasim si formam experti suplimentari la cerere.”

Degenhardt, care are cunostinte in servicii financiare si consultanta in management de proiect, spune ca motivul pentru care barbatii devin furiosi in ceea ce priveste intelegerea privind bunurile de dupa divort primul rand datorita „gandirii ca ei stiu mai multe decat expertii sau ca pot conduce cercetarile/proiectul ei insisi.”

„Ce rezultat, ei nu au parte de accesul pe care-l au expertii la solutii creative pentru optiuni de dispozitie sau pentru a obtine servicii specifice unui management de proiect privind bunurile,” afirma acesta. „Ei pierd timpul incercand sa fie experti in loc sa se concentreze pe viitorul lor financiar si apoi sunt infranti cand problema bunurilor este rezolvata.”

Fiind un serviciu pe baza de onorariu, Air se implica in toate astepcete unui proiect. Recent, Degenhardt, care a creat AIR in 2007, a condus o dispozitie de bunuri ce includeau o colectie de bujuterii de costume vintage de 100,000 dolari si o problema in ceea ce priveste parteneriatul intr-o proprietate imobiliara de 65,000 dolari. A reusit, deasemenea, vanzarea unor automobile clasice, opere de arta si blanuri precum si proprietati imobiliare (apartamente, resedinde primare si secundare).

„Nu exista vreo limita in ceea ce priveste bunurile pe care un individ sau o afacere de familie le au in ‚inventar’ si pe care sa vrea sa le vanda sau sa le imbunatateasca utilizarea. Acestia nu au timpul sau expertiza de a-si da seama de ‚cum’, ‚ce’ si ‚ ‚cand’ sa o faca,” afirma el. „Cateodata vanzarea este ceruta de un eveniment, cum ar fi divortul, o boala de familie grava sau decesul; de fiecare data fiind o decizie ‚de rascruce in viata’”.

Degenhardt spune ca proprii clienti sunt de obicei cei ce castiga bine care legati de cariera si care s-au confruntat fie cu o limitare majora a timpului sau a expertizei. In ciuda observatiei sale cum ca femeile deseori castiga in aceste situatii, el ramane o parte neutra a acestui triplu parteneriat. „Treaba mea este de a intocmi cel mai bun plan de a dispune de un bun si de a-l aplica”, spune el.

Comentarii introduse
Introduce un comentariu


Nu poti introduce un comentariu nou fara a fi inregistrat - LoginPagina de stiriIntrare cont
Creare cont nou
Avocat divort Romanian divorce lawyer - English Divorcio de un ciudadano rumano Divorzio di cittadino rumeno

Pentru programari si detalii ne puteti contacta:

Telefon: (+4) 0722.811.665
Email: office@avocat-divort.ro
Web: Formular contact
Sediu Cabinet avocat Magdalena Popeanga

Bucuresti, sect. 3
str. Daniel Barcianu, nr. 31, bl. A2, ap. 78
Tel: (+4) 0722.811.665, Fax: (+4) 031.412.51.30
Harta Google Maps Cabinet av. Magdalena Popeanga

Click pentru Harta locatie Cabinet avocat divort - Av. Magdalena Popeanga
[click pe Harta]
Venim in sprijinul dvs pentru un divort civilizat. Sfaturi:

* Cautati sa obtineti acordul sotului/sotiei dvs cu privire la realizarea divortului
* Evitati orice confruntare verbala cu sotul/sotia dvs pe intreaga durata a procesului
* Porniti de la premisa ca pensia de intretinere ce se va stabili este un drept al copilului dvs
Info util divort

* Cererea de divort se depune la Judecatorie
* Taxa de timbru pentru divort este cuprinsa intre 50 lei si 200 lei
* Asistenta unui avocat nu este obligatorie dar este recomandabila
Ultimele stiri - divort

03-Mai: Despre probleme ivite in practica privind procedura de recunoastere pe teritoriul Romaniei a efectelor hotararilor straine privind desfacerea casatoriei prin divort
03-Mai: Articol dedicat legislatiei din Canada cu privire la divort
28-Nov: Materiale dedicate inregistrarii divorturilor din Finlanda si Suedia in evidentele Starii civile romane
28-Nov: Ce omoara o relatie si cum ajungem sa fim singuri in cuplu. Cum putem depasi acesta situatie fara sa ajungem la divort
28-Nov: Primarie pagubita de un divort


SitemapCabinet de Avocat MAGDALENA POPEANGA
Baroul Bucuresti

str. Daniel Barcianu, nr. 31, bl. A2, ap. 78
Bucuresti, sect. 3
Tel: (+4) 0722.811.665, Fax: (+4) 031.412.51.30
Email: office@avocat-divort.ro
Harta


www.Avocat-Divort.ro

Website administrat de
ALIOTH SOFTWARE


3 useri online