Cabinet Avocat Magdalena Popeanga, avocat Bucuresti Romania AVOCAT DIVORT
www.Avocat-Divort.ro
Contact Avocat Magdalena Popeanga, contact avocat Bucuresti Romania

Parintii care au gemeni sunt mai predispusi divortului

Cautare stiri:


Parintii care au gemeni sunt mai predispusi divortului
29-03-2010
Sursa: www.telegraph.co.uk
Redactor: Janina

------------------
Familiile cu gemeni au mai multe sanse de a se desparti, dificultatile finaciare jucand un rol major in rupturi, dezvaluie un studiu.

Cercetariile au dezvalui ca 28% dintre parintii cu gemeni sau tripleti s-au separat sau au divortat, in comparatie cu 24% dintre celalalte tipuri de familii.

Studiul, intitulat: „Efectele nasterilor gemelare si multiple asupra standardelor lor de viata aele familiei”, a aratat ca presiunea financiara este printre cele mai raspandite motive in cazul destramarii casniciei.

Raportul, sustinut de Asociatia nasterilor gemelare si multiple - Twin and Multiple Births Association (TAMBA) – a dezvaluit ca familiile cu nasteri multiple sunt mai predispuse de a anunta o scadere a veniturilor ca urmare a nasterii copiilor.

Ei sunt de doua ori mai predispusi de a anunta un stres financiar „destul de dificil”, fata de familiile cu copii unici si de asemenea sunt mai predispusi de a ramane restantieri la plata facturiilor si sa-si fi folosit toate economiile.

De asemenea, s-a constatat ca gemeni si tripleti au experimentat nivele mai ridicate de lipsurile materiale deoarece parintii se lupta ca sa plateasca pentru "elementele-cheie legate de copii", incluzand vacantele, uniformele scolare, petrecerile de aniversare si echipamentele pentru petrecere a timpului liber, cum ar fi bicicletele.

Autorul studiului, Steve McKay, profesor la departamentul de Cercetare Sociala din Universitatea din Birmingham, Scoala de Politica Sociala, a declarat: "Raportul a constatat ca gemeni si tripleti sunt mai degraba adusi pe lume de familiile casatorite sau de cuplurile mai vechi care sunt inca pe statul de plata.

„Acesti factori ar trebui sa ne furnizeze un oarecare grad de „protectie” impotriva veniturilor scazute si lipsurilor si de aceea este foarte ingrijorator faptul ca gemenii sau tripletii sunt supusi unor mai mari grade de lipsa matriala decat copiii singuri la parinti si ca familiile lor se confrunta cu un risc mai mare de aparitie a separarii sau divortului.

Exista o diferenta notabila cand vorbim de separare si de divort – si nu este ceva intamplator.”

Raportul a analizat datele trimise de Biroul grupului The Millennium si de recensamantul anual al resurselor familiale, sursa-cheie guvernamentala a statisticii privind saracia si veniturile scazute.

Acesta a constatat ca 62 la suta din familiile cu nasteri multiple au spus ca sunt financiar mai rau dupa ce copiii lor s-au nascut, comparativ cu 40 la suta din ceilalti parinti.

Spre deosebire de multe tari din intreaga Europa, inclusiv in Republica Irlanda, nu exista nici sprijin din partea statului sau avantaje suplimentare pentru familiile cu nasteri multiple.

Directorul executiv TAMBA, Keith Reed spune: „Partidele principale spun ca sunt dedicati familiilor puternice si ca ajuta mamele care se intorc in campul muncii, dar multe familii cu nasteri multiple sunt strada deoarece guvernarile succesive le-au ignorat nevoile.”

„Am facut apel guvernului sa se alature altor tarii, cum ar fi Republica Irlanda, in sprijinirea familiilor cu nasteri multiple cu masuri de bun-simt, incluzand imbunatatiri a dispozitiilor pentru beneficiile copiilor si sprijin pentru cei care doresc sa utilizeze gradinitesau alti furnizori de ingrijire a copiilor prescolari, astfel incat acestia sa poata reveni la locul de munca.”

Comentarii introduse
Introduce un comentariu


Nu poti introduce un comentariu nou fara a fi inregistrat - LoginPagina de stiriIntrare cont
Creare cont nou
Avocat divort Romanian divorce lawyer - English Divorcio de un ciudadano rumano Divorzio di cittadino rumeno

Pentru programari si detalii ne puteti contacta:

Telefon: (+4) 0722.811.665
Email: office@avocat-divort.ro
Web: Formular contact
Sediu Cabinet avocat Magdalena Popeanga

Bucuresti, sect. 3
str. Daniel Barcianu, nr. 31, bl. A2, ap. 78
Tel: (+4) 0722.811.665, Fax: (+4) 031.412.51.30
Harta Google Maps Cabinet av. Magdalena Popeanga

Click pentru Harta locatie Cabinet avocat divort - Av. Magdalena Popeanga
[click pe Harta]
Venim in sprijinul dvs pentru un divort civilizat. Sfaturi:

* Cautati sa obtineti acordul sotului/sotiei dvs cu privire la realizarea divortului
* Evitati orice confruntare verbala cu sotul/sotia dvs pe intreaga durata a procesului
* Porniti de la premisa ca pensia de intretinere ce se va stabili este un drept al copilului dvs
Info util divort

* Cererea de divort se depune la Judecatorie
* Taxa de timbru pentru divort este cuprinsa intre 50 lei si 200 lei
* Asistenta unui avocat nu este obligatorie dar este recomandabila
Ultimele stiri - divort

03-Mai: Despre probleme ivite in practica privind procedura de recunoastere pe teritoriul Romaniei a efectelor hotararilor straine privind desfacerea casatoriei prin divort
03-Mai: Articol dedicat legislatiei din Canada cu privire la divort
28-Nov: Materiale dedicate inregistrarii divorturilor din Finlanda si Suedia in evidentele Starii civile romane
28-Nov: Ce omoara o relatie si cum ajungem sa fim singuri in cuplu. Cum putem depasi acesta situatie fara sa ajungem la divort
28-Nov: Primarie pagubita de un divort


SitemapCabinet de Avocat MAGDALENA POPEANGA
Baroul Bucuresti

str. Daniel Barcianu, nr. 31, bl. A2, ap. 78
Bucuresti, sect. 3
Tel: (+4) 0722.811.665, Fax: (+4) 031.412.51.30
Email: office@avocat-divort.ro
Harta


www.Avocat-Divort.ro

Website administrat de
ALIOTH SOFTWARE


1 user online